Kunstwandeling | 18 en 19 November 2023

Categorie: Nieuws

Kunstwandeling

Ontdek kunstzinnig Goirke & Theresia tijdens de Kunstwandeling op 18 en 19 november 2023 en bekijk ook het werk van de deelnemers vanuit de Kunstkring Tilburg.

De wijken Goirke en Theresia zijn op 18 en 19 november  dé plek voor op een creatieve belevenis met 100 locaties, 3 workshops en 2 open ateliers.

Kunstenaars en kunstliefhebbers in Goirke en Theresia toveren hun vensters om tot kunstgalerijen. Van kunstwerken van amateurkunstenaars tot die van lokale talenten, speciaal voor dit weekend uitgeleend. De ramen creëren een afwisselende route. Vanuit de Kunstkring Tilburg nemen 5 leden deel: Jac Janssen, Helma Wouts, Tonneke Goossen, Koos Jansen en Peter van Catz.

De kunstroute omvat de volgende straten: Goirkestraat, Leo XII straat, Deken Sandersstraat, Theresiastraat, Oude Langestraat, Buitenstraat, Lange Nieuwstraat, Gasthuisring, Kuiperstraat, Meester Stormstraat en het De Pontplein.

Thee, koffie & wat lekkers

Tijdens uw ontdekkingstocht kunt u voor thee, koffie en petit fours terecht op de locaties Stadstuin Theresia (Theresiastraat 15a) en KA-40 (Kardinaal Alfrinkstraat 40) tussen 11 en 17 uur.

De gedetailleerde plattegrond van de Kunstwandeling staat vanaf 10 november online op www.wilhelminaparktilburg.nl . Vanaf 16 november is de papieren versie van deze plattegrond verkrijgbaar bij de Stadstuin Theresia  (Theresiastraat 15a) en KA-40 (Kardinaal Alfrinkstraat 40).

Onze deelnemende kunstkringleden zien jullie graag komen. Veel plezier allen.