Jaarlijkse expositie online vanwege corona | december 2020

Categorie: Exposities | Foto's | Nieuws

Beste Kunstvrienden en -vriendinnen,

Graag hadden wij jullie ook dit jaar verwelkomd op  de expositie in ons atelier.

Niets is mooier dan de belangstellenden te ontmoeten in onze eigen ruimte, ons eigen atelier. Voor sommigen onder ons voelt dit atelier als een tweede huiskamer, maar blijkbaar waart er een virus door de wereld dat niets of niemand ontziend besmet, ziek maakt of nog erger.

Wij hebben er alles aan gedaan om het atelier voor onze leden zo veilig mogelijk te maken.

Dat hield in, dat wij vanaf maart tot september dicht zijn geweest.  Het atelier is ingedeeld in vakken van 2 meter breed om zo veilig mogelijk te kunnen werken, maar elkaar wel te kunnen zien en spreken. Grote groepen zijn opgedeeld zodat er niet teveel mensen tegelijk aanwezig zijn. Grote ventilatoren zijn aangebracht, zodat we in minder dan 1 uur de hele ruimte van verse lucht kunnen voorzien.

Binnen proberen we het veilig te maken en te houden, maar vanaf half december zijn we weer dicht, voorlopig tot 20 januari. Wat hierna komt?

We missen elkaar, maar we missen ook het publiek op onze expositie. Daarom kiezen wij er voor om toch te laten zien wat ons dit jaar heeft geïnspireerd voor een expositie.

Ook al is het alleen digitaal, we hopen dat jullie toch de moeite willen nemen om de werken te bekijken.

We wensen jullie veel kijkgenot. Het zou leuk zijn als jullie een reactie achterlieten  via onze email: info@tilburgsekunstkring.nl

Nog meer dan ooit, wensen we jullie namens leden, docenten en bestuur veel gezondheid en voorspoed,  een liefdevolle nevel over het verleden en een hoopvolle blik op de toekomst.

Jac Janssen, voorzitter