Handige Links!

Support Actie

09164800De Support Actie is de enige Nederlandse loterij die zich het lot van de goede doelen serieus aantrekt. Maar liefst 80% van de opbrengst van de Support Actie komt rechtstreeks ten goede aan een door uzelf gekozen goed doel. Zo profiteren er allerlei soorten organisaties van, zoals sportverenigingen, scholen, zangkoren, revalidatieklinieken, zorginstellingen en landelijk wervende goede doelen.

Wilt u zich rechtstreeks aanmelden voor de Support Actie, klik dan op het logo.

Iedereen wint!

De mensen die meespelen in de Support Actie, doen dat in eerste instantie omdat zij het doel van de actie een warm hart toedragen. Ze trekken zich het lot aan van hun stichting of vereniging. Maar zij krijgen er ook iets voor terug: een lot in de loterij van de Support Actie. Daarmee maken ze kans op prachtige prijzen, zoals een auto, een cruise in het Caraïbische gebied of geld. Zo staat iedereen op winst.

Mensen spelen mee

Veel mensen melden zich aan omdat ze benaderd worden door een vrijwilliger van een stichting of vereniging uit de buurt. Maar u kunt zich ook rechtstreeks aanmelden op deze website. Als u zich aanmeldt, kunt u uit ons totaaloverzicht de stichting of vereniging kiezen, die u wilt steunen. Na uw aanmelding incasseert de Support Actie het bedrag van uw bankrekening voor het door u gekozen aantal loten, maal het aantal trekkingen dat u aangegeven heeft. Een lot kost € 5,50. Daarvan gaat maar liefst € 4,40 rechtstreeks naar de door u gekozen club, vereniging of stichting. Op uw bankafschrift vindt u uw lotnummer(s), de naam van het doel dat u steunt en het telefoonnummer van de uitslagenlijn. U speelt mee tot wederopzegging.

Bij het meespelen kunt u kiezen voor één trekking per jaar of voor alle vier trekkingen. De trekkingen zijn telkens aan het einde van de maanden maart, juni, september en december. Met hoe meer loten u meespeelt, des te groter is de bijdrage aan uw favoriete goede doel, vereniging of stichting én uw kans op een prijs. Wij laten de winnaars weten welke prijs ze hebben gewonnen en hoe deze wordt uitgereikt. Geldprijzen worden overgemaakt op uw rekening.