Expositie Guldenakker van 12 januari tot 09 mei 2016

Expositie Tilburgse Kunstkring

Vanaf 12 januari hangt er in Guldenakker werk van 12 leden van de Tilburgse Kunstkring. De Kunstkring is een vereniging  voor amateurkunstenaars en werd in 1947 opgericht; de naam was toen ”kunstvrienden”.

Het tekenen en schilderen van model, portret en stilleven zijn terugkerende onderwerpen; evenals het abstraheren of het werken in verschillende technieken, zoals aquarel, pastel, acryl en olieverf of in de grafische technieken.

Het werk dat wordt geëxposeerd is gemaakt door leden van de donderdagochtendgroep die begeleid wordt door Ellen Geerts. Deze groep treedt regelmatig naar buiten middels exposities. Zo was afgelopen jaar Van Gogh inspiratiebron voor een thema tentoonstelling in De Schalm in Berkel-Enschot en participeerde deze groep in een project van het Oisterwijks Kamerkoor dat uitging van muziek die geschreven werd door Brabantse componisten. Van beide projecten is werk opgenomen in deze tentoonstelling.

Een expositie met werk van zoveel verschillende mensen laat heel veel diversiteit zien in technieken, materialen en opvattingen. We hopen dat de bewoners van Guldenakker zullen genieten van de  in beeld gebrachte onderwerpen, de mooie composities of van de kleurenpracht.

De expositie is van 12 januari tot 09 mei 2016 te bezichtigen dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur.

Wooncentrum  De Guldenakker, Wittendijk 2,  Goirle.

Collage 2

Nijverstraat, hoek Johannes van Oisterwijkstraat in Tilburg.
Plattegrond

Het atelier is NIET vrij toegankelijk. Maak s.v.p. een telefonische afspraak met onze voorzitter: tel : 013 – 455 34 56

Contactformulier
Aanmelden Inschrijfformulier
Download onze folder(pdf)!

PRIVAVCYVERKLARING

Berichten: